CAMPANIE COLECTARE DESEURI ELECTRICE

ANUNȚ!

CURĂȚENIA ÎNSEAMNĂ SĂNĂTATE!

Vineri, 06.05.2022, între orele 09-16, Primăria Comunei Jebel împreună cu Ecoarena, va desfășura o campanie de ridicare a deșeurilor electrice și electrocasnice (DEEE).

Procedura de desfășurare a campaniei de ridicare a DEEE-urilor este foarte simplă: cetățenii care dețin acest tip de deșeuri și doresc să se debaraseze GRATUIT de ele, trebuie doar să sune la tel: 0751 302 120, să se înregistreze cu adresa de unde trebuie ridicate deșeurile respective, iar vineri, în data de 06.05.2022, echipajele ECOARENA se vor deplasa la adresele indicate și le vor ridica gratuit.

În plus fiecare cetățean care va preda un astfel de deșeu va primi un bilet la o tombolă cu premii, constând în aparate electrocasnice ( 1 fier de călcat și 4 blendere ). La sfârșitul campaniei, vineri la ora 16,30, vom organiza extragerea câștigătorilor în parcarea primăriei.

DEEE înseamnă toate echipamentele electrice și electronice ieșite din uz care funcționau cu ajutorul bateriilor sau pe bază de curent, la priză: frigider, fier de călcat, mașină de spălat, televizor, computere, telefoane mobile, radio-casetofoane, camere video, cuptoare cu microunde, etc.